12 Ağustos 2013 Pazartesi

Ramazan Kurşunlu ve Mesut Çaytemel, Altay'da

2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Altay, 100. yılında transfer bombalarını patlatıyor.

100. yılında şampiyonluğa ulaşmak isteyen Altay, eski oyuncuları Ramazan Kurşunlu ve Mesut Çaytemel ile anlaşma sağladı. Geçen sezon Adana Demirspor'un kalesini koruyan ve Altay'ın alt yapısında yetişen tecrübeli kaleci Ramazan Kurşunlu, yeni sezonda siyah beyazlı formayı giyecek.
Yetenekli file bekçisi anlaşmanın ardından yaptığı açıklamada ’Futbol kariyerimin en önemli sezonlarından biri olacak. Bu önemli yılda yuvaya döndüğüm için çok mutluyum. Sezon sonu kazanılacak şampiyonlukta payım olmasını çok isterim. Allah mahcup etmesin, Camiamız için hayırlı olsun’ dedi.

Altay'ın yetiştirdiği önemli kalecilerden biri olan Ramazan Kurşunlu 2003 sezonunda kulübümüzden Beşiktaş’a transfer olmuş ve 2003-2006 sezonları arasında Beşiktaş forması giymişti. Kurşunlu, kariyeri boyunca sırasıyla Ankaspor A.Ş., Karşıyaka, Ç.Rizespor ve son olarak da Adandemirspor takımlarının kalesini korudu. 
Altay teknik direktörü  Ümit Kayıhan'ın raporu doğrultusunda anlaşma sağlanan bir başka isim ise Mesut Çaytemel oldu. Tecrübeli oyuncu, geçen sezon Boluspor'da forma giyiyordu. 2010 sezonunda da Altay forması giyen Mesut Çaytemel, yuvaya dönüş yaptı.








0 yorum:

Yorum Gönder