7 Ağustos 2013 Çarşamba

Harun Karadaş, Kozlu Belediyespor'da

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Kozlu Belediyespor, Galatasaray'ın alt yaş kategorilerinde uzun yıllar forma giyen Harun Karadaş'ı kadrosuna kattı.

Geçen sezon 3. Lig ekibi Bingöl Belediyespor’da forma giyen 88 doğumlu Harun Karadaş, Kozlu Belediyespor ile resmen anlaştı. Genç oyuncu 7 yıl GS’nin alt yapısında forma giyerken, Süper Lig, PTT 1. Lig, 2. Lig 3, Lig olmak üzere çok sayıda milli formayı giymiş bir oyuncu. İstanbul’dan Zonguldak’a gelerek yönetime konuşan genç oyuncu yeşil beyazlı yönetimin kendisine sunduğu teklifi kabul etmesi sonrasında kendisini Yeşil- Beyazlı yapan imzayı attı.  
Bölgesel Amatör Lig’de gözünü 3. Lig’e diken Kozlu Belediyespor dış ve iç  transferde hızlı hareket ederek, anlaştığı oyunculara arka arkaya imza attırmaya devam ediyor. İç transferde Salih, Emin Gürkan Bingöl, Ali Evsat, Berkan, Gökhan (Totti), Hamit, Rıdvan Okuş, Onur Mengü ve Cem Kasap ile  anlaşan Yeşil- Beyazlı yönetim dün de ilk dış transferini gerçekleştirdi. Kozlu Belediyespor Spor Toto 3. Lig ekibi Belediye Bingöl'den sağ kanat ve ön libora oyuncusu Harun Karadaş  ile sözleşme imzalayan Yeşil- Beyazlı ekip ilk  transfer bombasını da  patlattı. Dün Kozlu Belediyespor tesislerine gelerek Genel Kaptan Hasan Özkul ile yaklaşık bir saate yakın bir görüşme yapan 88 doğumlu genç oyuncu Kozlu Belediyespor yönetiminin kendisine sunduğu teklifi kabul etmesi sonrasında kendisini Yeşil Beyazlı yapan imzayı attı.
ÖZKUL, ‘KARADAŞ BİZE ÇOK ŞEY KATACAK’
Genç oyuncuya imza attırdıkları için çok mutlu olduklarını ve ‘gücümüze güç katacak’ diyen Kozlu Belediyespor Genel Kaptanı Hasan Özkul,  hem şampiyonluğa hem de  Play-Off hedeflerine uygun kalitede oyuncuları kadrolarına katmak için çaba harcadıklarını, teknik heyetin verdiği rapor doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. Özkul, “Bu sezon için belirlediğimiz bütçeyi aşmayacak, ancak her biri yetenekli oyunculardan kurulu bir takım yaratarak, hem şampiyonluğa hem de Play-Off hedeflerine ulaşmak için çalışmaların aralıksız süreceğini söyledi. Başarımıza başarı katacak ve çok önemli bir oyuncuyu kadromuza kattık inşallah hem kendisi için hemde Kozlu Belediyespor için hayırlısı olur.”dedi.  
KARADAŞ, ‘ÖZLENEN ŞAMPİYONLUĞU GETİRMEYE GELDİM’
Kozlu Belediyespor’a imza attıktan sonra bir değerlendirme yapan  genç oyuncu Harun Karadaş, Kozlu Belediyespor’a geldiği için oldukça mutlu olduğunu belirterek duygularını şu sözlerle anlattı: “6 senedir profesyonel hayatım vardı. Şu anda ise Bölgesel Amatör Lig ekibi Kozlu Belediyespor ile anlaştım. Anlaşmamın nedeni ise  iyi bir takım olduğu için terciğimi buradan kullandım.  İnşallah özlenen şampiyonluğu bu sene Zonguldak Kozlu halkına yaşatacağımıza inanıyorum. Bana güvenen Kozlu Belediyespor Genel Kaptanı Hasan Özkul, yönetimine ve hocasına çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu sene güzel bir şekilde şampiyonlukla tamamlayacağız.”
7 YIL GALATASARAY’DA OYNADI
1988 doğumlu genç oyuncu ilk olarak futbolla Kuştepespor’da başlamış. Kuştepespor’da oynadığı güzel futbolla göz dolduran genç oyuncu ardından Galatasaray’a transfer oldu. Galatasaray’da 7 yıl boyunca futbol oynayan ve başarılı bir performans ortaya koyan genç  futbolcu daha sonra da çok önemli takımlarda forma giydi.  Kariyeri oldukça başarılı olan genç oyuncu Milli takımda forma giydi. U 14 ve U15 Liginde Fenerbahçe’nin ve Milli takımın önemli futbolcu Caner Ergin ve aynı zamanda bir başka milli oyuncu Nuri Şahin olmak üzere bir çok önemli oyuncularla forma giydi.  
demirmedya.net

*Harun Karataş'ın kariyerini ilerleyen günlerde konuşacağımızın müjdesini şimdiden verelim... Harun Karataş, röportajı ilerleyen günlerde sitemizde olacak.

0 yorum:

Yorum Gönder