5 Ağustos 2013 Pazartesi

Körfez FK'dan İyi Prova

2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele edecek olan Körfez FK, Davraz’da önceki gün oynadığı ilk maçta Kocaelispor’un grubunda yer alan Denizli Belediyespor’u tek golle geçti. İki yarı farklı kadrolarla mücadele eden ekibimizin tek golü 35.dakikada Gökhan Aydıngül’den geldi. Temsilcimiz bugün Erhan Altın’ın çalıştırdığı Göztepe ile oynayacak.
 Körfez FK maça kalede Erhan, savunmanın sağında Aydın, solunda Gökhan Meral, stoperde Sercan ve Emirhan, orta sahanın sağında Uğur  Yanıkdemir, solunda Metin Arı, ön liberoda Bilal ve Metin, forvette Gökhan Aydoğdu-Uğur Erdoğan tertibiyle başladı. İlk yarıda topla daha çok oynayan taraf olan Kırmızı-Siyahlı ekibimiz pozisyon üretmekte zorlandı.  İlk kez bir arada oynayan Körfez FK’da uyum sorunu dikkat çekti. 35’nci dakikada Gökhan Aydıngül’ün golüyle temsilcimiz ilk yarıyı 1-0 önde geçti.
26 FUTBOLCUNUN 24'Ü OYNADI
Teknik sorumlu Bülent Baturman, ikinci yarıda takımı tamamen değiştirdi. Bu yarıda ekibimiz kalede Volkan, savunmanın sağında Erdoğan, solunda Serdar, stoperde Anıl, Ferit, ön liberoda Ömer Fırat, Mülayım, orta sapanın sağında Raif, solunda Tevfik, forvette Ahmet, Ertan dizilişiyle oynadı. Baturman son 10 dakikaya girerken Raif’in yerine Furkan, Ertan’ın yerine Kadir’i sahaya sürdü. Böylece iki kaleci Onur ve Serkan dışında tüm futbolcular şans bulmuş oldu.
İKİNCİ YARIDA ÇOK POZİSYON KAÇTI
Körfez FK ikinci yarıda oldukça üretkendi. Tevfik ve Ömer Fırat’ın şutları direkten döndü. Raif çok elverişli bir fırsatı değerlendiremedi. Bu arada temsilcimizin net bir golü ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. İdeal kadrosuyla oynayan Denizli Belediyespor maç boyunca etkili olamadı. Maç ilk yarıda atılan tek golle 1-0 sonuçlandı. Teknik patron Bülent Baturman, ilk maçta futbolcularının gösterdiği performansı beğendi.
BUGÜN GÖZTEPE İLE
Daha önce belirlenen programa göre Körfez FK’nın bugün iki maç birden oynayacağı,  önce Göztepe, ardından Arap takımı ile 1’er saatlik maç yapacağı belirtilmişti. Ancak Kırmızı-Siyahlı ekibin teknik patronu Baturman, Arap takımı ile olan maçı yarın sabaha aldırmak istedi.  Arap takımının yetkileri bu isteği kabul edince, program değişti. Temsilcimiz bugün saat 18.00’de Göztepe, yarın saat 11.00’de ise Arap takımıyla oynayacak.   



0 yorum:

Yorum Gönder