5 Ağustos 2013 Pazartesi

Arsinspor'da Orhan Cinemre Dönemi

3. Lig 3. Grup ekiplerinden Arsinspor'da Soner Boz'dan boşalan teknik direktörlük görevine Orhan Cinemre getirildi.

Arsinspor’da Teknik Direktör Soner Boz’un görevine son verilmesinin ardından takımın başına getirilen genç teknik adam Orhan Cinemre, günebakış’a konuştu. Daha önce görev yaptığı bildiği bir camiaya geldiğini belirten Cinemre, “Başarılı olmak için çok çalışacağız” dedi. Arsinspor’un yeni bir kadro oluşumu içerisinde olduğunu ifade eden Cinemre sözlerini şöyle sürdürdü:

EKSİĞİMİZ FAZLA

“Geçen sezondan takımdan ayrılan oyuncular var. Bu oyuncuların yerlerini tam olarak doldurulamadı. Eksiğimiz fazla. Önümüzde müsabakaların başlamasına 1 ay zaman var. Takımdaki eksikleri de bu 1 aylık zaman diliminde gidereceğiz. Kadromuza oyuncular katıp onları hazırlamaya çalışacağız. Transferde de yönetimin temasta olduğu oyuncular var. Arsinspor formasını taşıyacak oyuncuları kadromuza katmak amacındayız.”

KADROYU OLUŞTURMALIYIZ

Hedef anlamında şuan bir şey konuşamayacağını da dile getiren başarılı teknik adam, “Önce bir kadromuzu oluşturmalıyız. Tabiki tek hedefimiz Arsinspor’un başarılı bir sezon geçirmesini sağlamak. Bunun için teknik heyetteki arkadaşlarım ile birlikte elimizden geleni yapacağız. İnşallah Arsinspor başarılı da olacaktır. Taraftarlarımızın bizden beklentilerine cevap vereceğiz” ifadelerini kullandı.

Günebakış Gazetesi

0 yorum:

Yorum Gönder