25 Ağustos 2013 Pazar

Okmeydanı Fetih, Son Dakikada Puanı Kaptı

Süper Amatör Lig 2013-2014 sezonu bugün başladı. SAL 5. Grup'ta Haliç-Okmeydanı Fetih mücadelesi Vefa Stadında oynandı.
Ligin ilk haftası olmasına rağmen çok çetin bir mücadeleye sahne olan maçta Okmeydanı Fetih takımı 90+1. dakikada Sezer Şentürk'ün golü ile bir puanı zor kurtardı.

MAÇTAN DAKİKALAR


10. dakikada orta sahada kaptırılan top ile atağa çıkan Okmeydanı Fetih, Kaan Topdemir'in uzun pasına hareketlenen Ümit Arslan, kaleciyi geçip topu ağlara bıraktı. Gooooollllll  0-1
22. dakikada maçın hakemi Salih Erol su molası verdi.
45. dakikada Okmeydanı Fetih defansının uzaklaştıramadığı topta Evren topu ceza sahasına doğru yükseltti. Ceza sahası içinde Mehmet Aytemur vurdu, top kaleciden döndü. Boşta kalan topu Fikret Öztürk ağlara gönderdi. Gooolllllllllllll 1-1
İlk yarı bu skorla tamamlandı.
47. dakikada sağ taraftan gelişen Haliç atağında Kadir Tuncel'in ceza sahasına yaptığı ortaya bomboş pozisyonda kalan Talha düzgün bir vuruşla topu ağlarla buluşturamadı. 
50. dakikada Fatih temsilcisinin atakları sıklaştı. Ceza sahasında boş pozisyonda topla buluşan Talha Doğan topu bir kez daha auta gönderdi.
62. dakikada Sağ taraftan gelişen konuk ekip atağında maçın adamı Ümit Arslan'ın yaptığı ortaya kaptan Hasan Çelik kafa ile topu dışarıya gönderdi.
64. dakikada hızlı gelişen Okmeydanı atağında Haliç defansının kilit ismi Hasan Gül topu elle kesince, hakem Salih Erol, Hasan Gül'e kırmızı kart gösterdi. Ve Haliç sahada on kişi kaldı.
73. dakikada Bir kişinin verdiği dezavantajı hissetmeyen Haliçspor, Talha Doğan ile inanılmaz bir golden daha oldu. Penaltı noktası üzerinde topla buluşan Doğan, topu yine auta gönderdi.
85. dakikada sol taraftan korner kazanan Haliç'te ceza sahasına yapılan orta uzaklaştırılamayınca Mehmet Aytemur ceza sahası çizgisinin üzerinden sol köşeye mükemmel vurdu. Ve top ağlara gitti. Gooooollllllllllll 2-1
90. dakikada puan için ataklarını sıklaştıran Okmeydanı Fetihspor'un sağlı sollu atakları sonunda sonuç verdi. Uzatma dakikalarının ilk dakikasında ceza sahası içinde oluşan karambolde topla buluşan Sezer Şentürk topu ağlara gönderdi. Gooollllllllll 2-2

Mücadelede başka gol olmayınca Haliçspor, Okmeydanı Fetih karşılaşması 2-2 sonuçlandı.

STAT: Vefa

SAHA KOMİSERİ: Arif Pelin

HAKEMLER: M. Salih Erol, S. Celil Yücel, Tekin Tepe

HALİÇ: Mahmut, Ahmet, Hakan, Yunus, Aykut, Mehmet, Şefik, Talha, Fikret, Evren, Kadir

YEDEKLER: İdris, Hakan Alkaş, Tufan, Metin, Abdullah, Akın, Eray

OKMEYDANI FETİH: Yasin, Lütfü, Mehmet, Umut, Sezer, Kaan, Halis, Yunus, Ümit Arslan, Hakan, Ümit Öztürk

YEDEKLER: Alaattin, Çağrı, Ahmet Oktay, Ahmet Altıntaş, Tolga, Kadir, Muhammet




Haber/Foto: ÖMER GÜLHAN

0 yorum:

Yorum Gönder