23 Ağustos 2013 Cuma

Düzyurtspor Güven Veriyor

3. Lig 2. Grup ekiplerinden Düzyurtspor yeni sezon öncesi umut saçıyor.


Düzyurtspor yeni sezon öncesi umut veriyor. Yeni sezonda 3. Lig’de mücadele edecek olan ve hazırlıklarını Nevşehir Avanos’ta kamp yaparak sürdüren Turuncu-Beyazlılar önceki gün Belediye Vanspor ile oynadığı hazırlık maçında ortaya koyduğu futbolla teknik heyet ve yönetimin gönlünü mest etti. Düzyurtspor’da asbaşkan Turgay Genç, Belediye Vanspor’a 1-0 mağlup olduklarını fakat hazırlık maçlarında skorun önemli olmadığını ve ortaya koyulan futboldan memnun olduklarını söyledi.

GÜMÜŞHANE İLE
Avanos’ta çok iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini söyleyen Genç, “Çok iyi bir kamp dönemi geçiriyoruz. Oynadığımız hazırlık maçlarında da sporcularımız olumlu sinyaller veriyor. Yeni bir takım olmamıza rağmen ekip ruhunu yakaladık. Cuma günü Gümüşhanespor ile son bir hazırlık maçı yapacağız ve 24 Ağustos’ta Nevşehir kampını tamamlayıp Trabzon’a döneceğiz. Genel olarak kampı değerlendirdiğimizde yeni sezondan çok umutluyuz. Takımımız hazırlık maçlarında iyi bir görüntü verdi. İnşallah her şey güzel olacak” diye konuştu.

SANTRAFOR ALABİLİRİZ
Lig’e iyi bir başlangıç yapacaklarını düşündüklerini ifade eden Genç, “Disiplinli bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizim kulübümüzde disiplin, saygı ve sevgi her zaman ön plandadır. Bunun da başarıyı kamçıladığını düşünüyoruz. Hazırlıklarımızı çok iyi gidiyor. Böyle devam ederse lige iyi bir başlangıç yaparız. İyi başlayamazsak bile ligi iyi bir konumda bitireceğimize inanıyorum” dedi. Genç, iyi bir santrafor arayışı içerisinde olduklarını da sözlerine ekledi.

Günebakış Gazetesi

0 yorum:

Yorum Gönder