15 Ağustos 2013 Perşembe

Çorum Belediyespor'da Forvet Sorunu Çözüldü

3. Lig 2. Grup ekiplerinden Çorum Belediyespor, Trabzonspor A2 takımından Kıvanç Salihoğlu'nu renklerine bağladı.



Çorum Belediyespor’da Serdar’da yaşanan sorun üzerine Transfer Komitesi Trabzonspor’dan Kıvanç Salihoğlu ile anlaştı. 1993 Trabzon doğumlu olan Kıvanç Salihoğlu 2005 yılında amatör olarak Trabzonspor alt yapısında başladığı futbolculuk hayatında 2011 yılında bordo mavili kulüpte profesyonel sözleşme imzaladı.


Geçtiğimiz sezon Belediye Vanspor takımında kiralık olarak forma giyen Kıvanç Salihoğlu, geçen sezon 21 maçta forma giydi. Takımının dört golüne imza atan Kıvanç Salihoğlu bu gollerden biriside ikinci yarıda Belediye Vanspor ile Çorumspor arasındaki maçta kırmızı siyahlı takıma karşı attı. Bir önceki sezonda Trabzonspor A2 takımında forma giyen Kıvanç Salihoğlu o sezonda dört gol attı. Kıvanç Salihoğlu 2008 yılında Türkiye ile Rusya takımları arasında oynanan iki U 15 hazırlık maçında forma giydi. Her konuda anlaşma sağlanan Kıvanç Salihoğlu’nun önümüzdeki günlerde Belediyespor’un Topuk Yaylası kampına katılması bekleniyor.


Gül ‘Bizi tercih etti’


Çorum Belediyespor Başkanı Zeki Gül, takımın hücum gücünü artırmak için yaptıkları görüşmeler sonunda Trabzonspor’dan Kıvanç Salihoğlu’nu kadrolarına kattıklarını söyledi. Bu futbolcunun transferi için gerek siyasi gerek ikili ilişkilerini kullanarak dört taliplisi olan Kıvanç’ı kadrolarına kattıklarını belirterek ‘En başta Altay olmak üzere isteyen kulüpler vardı. Babası çocuğunun İzmir ve İstanbul gibi büyük şehirlere gitmesini istemediği için Çorum Belediyespor’u tercih ettiler. Bu transfer görüşmelerimizde bir kez daha gördük ki Çorum Belediyespor camiada güven duyulan bir kulüp olmuş. Önce kulübü sonrada futbolcunun kendisi ile anlaştık ve bugün akşam saatlerinde takımın kampına katılacak. Amacımız genç futbolcuyla en az iki yıllık sözleşme imzalamak’ dedi.



Çorum Hakimiyet

0 yorum:

Yorum Gönder