13 Ağustos 2013 Salı

Bayrampaşa'dan "3" lük

2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele edecek olan Bayrampaşa, transferde sona yaklaştı. 


2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Bayrampaşa, Bolu kampı öncesi transferi noktaladı. İstanbul temsilcisi, geçen sezon Giresunspor forması giyen Sedat Yeşilkaya, İstanbulspor'dan Yasin Hatipoğlu ve Bulancak Belediyespor'dan gol kralı Ali Civan Düzova'yı renklerine bağladı.

Sedat Yeşilkaya
Geçen sezonun ilk yarısını Yeni Malatyaspor'da, ikinci yarısını Giresunspor'da geçiren Sedat Yeşilkaya, toplamda yirmi dört maça çıktı ve bir gol kaydetti. 33 yaşındaki tecrübeli oyuncunun Bayrampaşa orta sahasına ilaç gibi geleceği kuşkusuz.

Yasin Hatipoğlu
Geçen sezonu Kilimli Belediyespor ve İstanbulspor'da geçiren Hatipoğlu, toplamda yirmi yedi maça çıktı ve iki gol kaydetti. 25 yaşındaki oyuncu orta sahada görev yapıyor.

Ali Civan Düzova
Futbola Kartalspor'da başlayan ve daha sonra Fenerbahçe alt yapısına kazandırılan Ali Civan, bu sezon Bulancak Belediyespor'da 21 gol kaydetti. Fenerbahçe A2 takımında da forma giyen golcü oyuncu 20 yaşında. Genç oyuncunun Tufan Zahid&Ziya Alkurt A.Ş'yi aratmaması, tek temennimiz.

*Ali Can Düzova'yı daha yakından tanımak isteyenlere; http://www.amatorundunyasi.com/2013/06/baln-gol-kral-ali-civan-yeni-sezonda.html

8 yorum:

  1. Sen şöyle kendi gözünden Bayrampaşa'nın yaptığı tüm transferleri değerlendirirmisin?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Birkaç haftaya Beyaz ve Kırmızı Grup'taki tüm takımları değerlendireceğiz hocam. Ama Paşa iyi yolda :))

      Sil
    2. Ben idmanlarda fazla ümit alamadım bu takımda.Gereksiz ve yetersiz adamlarla doldu.Elde tutulur yanı yok bu takımın.Bi gökhan,sedat,ömer transferleri iyi dışarıdan yapılan.Ama izlemeden bişey konuşmakta yanlış.Senin futbol bilgine güveniyorum :) bakalım sen veya ekibin neler karalayacaksınız :).

      Sil
    3. Estağfurullah. Çok teşekkür ediyorum hocam. Bir Bayrampaşa taraftarı ve takımı yakından takip eden biri olarak bir değerlendirme yazısı senden alsak müthiş olur. Ne dersin hocam? :)

      Sil
    4. Bizim çapımız ne ki :) sizin işiniz bu biz sadece taraftarız gönlümüzden geçeni yazıyoruz.Siz tarafsız olarak yazın bu işi daha güzel olur :)

      Sil
    5. Ek olarak perşembe günü İstanbul'daysanız Kırklarelispor'la 18 de maç var.Değerlendirmeniz için faydalı olabilir.

      Sil
  2. Estağdurullah. Her türlü kabulüm. Yazsan enfes olur vallahi :) Perşembe İstanbul'da değilim hocam. Teşekkürler yine de.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beni de bi an gaza getirdin :) Perşembe günü takımı bi canlı gözle izleyeyim sana yazıp yazmayacağım hakkında bilgi veririm.İyi geceler :)

      Sil