29 Temmuz 2013 Pazartesi

Savaşçı, Ofspor'da










Bordo-mavili ekip Sıvas 4 Eylülspor’dan santrafor Muhammet Savaşçı ile anlaştı.



Spor Toto 2.Lig Kırmızı grupta mücadele edecek olan takımımız Ofspor, dış transfer çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu çalışmalar çerçevesinde Sıvas 4 Eylül takımının santraforu Muhammet Savaşçı ile anlaşma sağlandı.
Bordo-mavili takımın yöneticisi Ömer Alireisoğlu  , gelecek sezonda sıkıntı yaşamamak için eksik mevkilere transfer yaptıklarını belirterek :” Geçen yıl takımızda oynayan hücum hattımızdaki tüm oyuncularımız ile ilişki kesilmişti. Kiralık olanlar kendi takımlarına döndükleri için de hücum hattımız tamamen boşalmıştı. Sivas 4 Eylül’den santrafor Muhammet Savaşçı ile anlaştık. Futbolcumuz yarın (pazartesi) Of’a gelip kampa katılacak” dedi.
Yönetici Alireisoğlu , Teknik Direktör Kerimoğlu ‘ nun istekleri doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüreceklerini de sözlerine ekledi.
MUHAMMET SAVAŞÇI KİMDİR?
Ofspor’un anlaşma sağladığı Muhammet Savaşçı , 1983 yılında doğdu.Futbola Adanaspor altyapısında başladı.Cizrespor , Adanaspor , Erzurumspor , Fenerspor , Fethiyespor , Siirtspor , Y.Malatyaspor , Batmanspor , Beylerbeyi , Diyarbakır BŞ.Bld.spor ve 4Eylülspor’da forma giydi.
Savaşçı son 4 sezonda 43 gol attı.


Kaynak (Caydeniz)








0 yorum:

Yorum Gönder