31 Temmuz 2013 Çarşamba

Giresunspor'dan İki Transfer

2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek olan Giresunspor'da transfer sürüyor.


Gelecek sezon 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek olan Gireunspor, Göztepe'den Uğur Uğur ve Anadolu Selçukluspor'dan Rıdvan Sağlam ile anlaşmaya vardı.

Uğur Uğur Kimdir?

Futbola Samsun'un amatör küme ekiplerinden Tekkeköy Gençlikspor'un altyapısında başladı ve yaşı as takım için oynama seviyesine geldiğinde as takımda oynamaya başladı. 2008 yılında 3. Lig ekiplerinden Lüleburgazspor'a transfer oldu. Lüleburgazspor için ilk resmî karşılaşmasına 30 Kasım 2008 tarihinde Yıldırım Bosnaspor'la oynanan 3. Lig karşılaşmasında çıktı.[1] Genç yaşına rağmen uyum sorunu yaşamadan kendine ilk onbirde yer edindi. Lülebutgazspor'daki ikinci sezonunda 31 lig karşılaşmasında 26 gol atarak 3. Lig Gol Kralı olmuştur ve birçok üst kademe takımının transfer listesine girmeyi baaşrdı. Neticesinde 2010-11 sezonunun başında 2. Lig ekiplerinden Göztepe'ye transfer oldu. Göztepe'yle ilk sezonunda 2. Ligşampiyonluğu yaşayarak 1. Lig'e yükselmeyi başardı.
         
                                                                   Rıdvan Sağlam Kimdir?

Avusturya'nın Bregenz kentinde bir işçi Türk ailenin çocuğu olarak dünyaya gelen Rıdvan Sağlam, burada AKA Vorarlberg altyapısında futbola başladı. Daha sonra AKA Vorarlberg'in as kadrosuna dahil edildi. 2007-08 sezonunda şansını Türkiye'de denemye karar verdi veSürmenespor'a transfer oldu. Sürmenespor için ilk resmî karşılaşmasına 16 Eylül 2007 tarihinde Ofspor'e karşı oynanan 3. Lig karşılaşmasında çıktı.[1] Sürmenespor'da bir sezon oynadıktan sonra bir sezon da Karsspor'da forma giydi. 2009-10 sezonunda Konya Şekerspor'a transfer oldu. Burada iki sezon kadroda bulundu ve bazı karşılaşmalarda oyuna sonradan dahil oldu. 2011-12 sezonunun başında 1. Lig ekiplerinden Tavşanlı Linyitspor'a transfer oldu.[2] Burada teknik kadro tarafindan geçerli not alamadığı için sözleşmesi karşılıklı fesh edildi ve Ridvan Konya Şekerspor'a geri döndü

0 yorum:

Yorum Gönder