28 Temmuz 2013 Pazar

Hazırlık Maçı: Kocaelispor 0-0 Bergama Belediyespor


Kartepe'de sezon öncesi kamp yapan Kocaelispor ile Bergama Belediyespor arasında oynanan hazırlık maçı golsüz eşitlikle sonuçlandı. Her iki ekibin de ideal kadroyla oynadığı maç karşılıklı ataklarla, başa baş mücadele şeklinde geçti.

İLK YARI KORA KOR MÜCADELE


Kocaelispor, Kartepe’deki ikinci etap kampındaki dördüncü son hazırlık maçını önceki gün kendisiyle aynı ligde yer alan Bergama Belediyespor ile oynadı. Teknik direktör Faruk Sarman sahaya ideale yakın kadrosu sürdü. Bergama Belediye de tam kadro sahadaydı. Metin Oktay Stadı’nda oynanan maçın ilk yarısı başa baş mücadeleye sahne oldu. Kocaelispor Emre Akgün ile önemli bir fırsat yakaladı, karşı karşıya kaldığı pozisyonda kaleciyi geçemedi. Bergama Belediyespor’da serbest vuruş atışında gole yaklaştı, top üst direkte patladı. Devre golsüz geçildi.

İKİNCİ YARI KARŞILIKLI ATAKLAR


Kocaelispor ikinci yarıya daha atak başladı. Emre Akgün soldan içeriye girdi, Burak Subaşı müsait durumdaydı ancak vurmayı tercih edince önemli bir fırsat kaçmış oldu. Hemen sonrasında Ebubekir’in ortasına Burak Subaşı kafayı vurdu, herkes “Gol” diye ayağa kaldı, top çok az farkla dışarı çıktı. Bu yarıda Bergama’nın iki önemli gol girişimi oldu. İlkinde Rıza gole izin vermedi, ikincisinde topu çizgiden çıkardık. Teknik patron Sarman, bu yarının ortalarında 4 oyuncu değişikliği yaptı. Yeşil-Siyahlı takım maç boyunca pres yaptı, rakibine aman vermedi. Maç 0-0 bitti. 

Kaynak (OzgurKocaeli)

0 yorum:

Yorum Gönder