31 Temmuz 2013 Çarşamba

İnegölspor, Olgay Çoşkun'u Transfer Etti


Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından İnegölspor’da transfer çalışmaları sürüyor. Bordo-Beyazlılar, Kartalspor’dan orta saha oyuncusu Olgay Coşkun ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından İnegölspor’ Eylül’de başlayacak olan 2013/14 futbol sezonunda Beyaz Grupta mücadele verecek . İnegölspor’da hazırlıklar Teknik Direktör Mehmet Bulut yönetimine devam ederken, İlhan Korkmaz Başkanlığındaki Transfer Komitesi de, kadroyu yeni isimlerle güçlendirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz sezon PTT 1. Ligde mücadele veren ancak ligde tutunamayarak küme düşen Kartalspor’un 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Olgay Coşkun ile yapılan görüşmelerin olumlu sonuçlanması üzerine, deneyimli isim İnegöl’e geldi. Tesislerde düzenlenen törenle Olgay ile iki yıllık sözleşme imzalanırken, imza töreninde konuşan İnegölspor Başkanı İlhan Korkmaz, “Bugün 2013-2014 futbol sezonunda oluşturmayı düşündüğümüz İnegölspor'un kadrosuna bir kardeşimizi daha kattık. Kendisiyle 2 yıllık anlaştık. Takımımıza çok ciddi katkılarının olacağına inandığım bir kardeşim. İnşallah Cenab-ı Allah kazasız, belasız bir sezon geçirmeyi nasip eder. Takımımızdaki transferlerin sonuna doğru yaklaşıyoruz. Kısmet olursa bir forvet daha transferimiz olacak. Bir kardeşimizin durumuna göre de orta sahaya takviyemiz daha olur. Transferi noktalamaya doğru gidiyoruz. Kendisine şimdiden başarılar diliyorum. Hepimize hayırlı olsun” dedi.
Bordo-Beyazlıların son transferi Olgay Coşkun ise, “Ben öncelikle transferimde katkısı olan Başkanımıza ve İsmail Güldüren'e teşekkür ediyorum. İnegölspor'a geldiğim için mutluyum. İnşallah iki taraf içinde hayırlı olur. Öncelikle İnegölspor'da hedefim üst liglere çıkabilmektir. Kalıcı ve başarılı olabilmektir. İnşallah Allah'ın izniyle de olacağız” diye konuştu.
Konuşmaların ardından, Susurlukspor’da başladığı futbola Mobellaspor, Petkimspor, Karşıyaka, Hacettepe ve iki sezondur da Kartalspor’da devam eden deneyimli isim, kendisini bordo-beyazlı renklere bağlayan imzayı attı

Kaynak (Habermrt )

0 yorum:

Yorum Gönder